Disclaimer

Disclaimer website schelbedrijfswagens.nl

Schel Bedrijfswagens besteedt de grootst mogelijke zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens op haar website. Onjuistheden en onvolledigheden kunnen echter voorkomen.

Schel Bedrijfswagens is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden of onvolledigheden in de aangeboden informatie, noch voor schade die het gevolg is van problemen veroorzaakt door, of inherent is aan het verspreiden van informatie via het internet.

Tevens aanvaardt Schel Bedrijfswagens geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die geleden wordt als gevolg van het gebruik van gegevens, adviezen of ideeën verstrekt door of namens Schel Bedrijfswagens via deze website. Schel Bedrijfswagens aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van websites waarnaar of waarvan met een hyperlink of anderszins wordt verwezen op de leden websites.

Indien informatie die op de website is opgenomen ook schriftelijk wordt verstrekt, zal in geval van tekstverschillen de schriftelijke versie bepalend zijn.


Lees ook onze Privacy Policy

  • Minimaal 150 bedrijfswagens op voorraad
  • Altijd scherp geprijsd
  • Gratis bezorging in heel Nederland