Bent u toe aan een nieuwe bedrijfswagen?

Schel bedrijfswagens speurt dagelijks naar de goedkoopste bedrijfswagens in Europa. Dat wil zeggen dat we alle merken bedrijfswagens kunnen leveren tegen de scherpste prijzen. U kunt deze voertuigen aanschaffen met een aantrekkelijke korting en dus ook nog een de komende 5 jaar profiteren van fiscaal voordeel. Schel bedrijfswagens heeft doorgaans diverse merken op voorraad. Denk aan Peugeot en Citroën, maar ook bijvoorbeeld aan Ford, Volkswagen of Renault.

Lease onderbrengen bij Schel bedrijfswagens?

Wilt u voor uw leasevoertuig ook een scherpe en aantrekkelijke lease offerte ontvangen? Schel bedrijfswagens biedt zowel financial als operational lease aan voor alle merken.

Informeer direct

Mogelijke leasevormen

Operationele lease

Deze vorm biedt u het meeste gemak en de minste zorg. Alle zaken met betrekking tot de auto zoals aanschaf, verzekering, onderhoud en reparatie zijn gedekt, tot (als u dat wilt) aan Europese hulpdienst in geval van calamiteiten aan toe. De uitgelezen mogelijkheid om uw mobiliteitskosten te beheersen.

 

Financial lease

Bij deze vorm van leasing bent u economisch eigenaar van uw voertuig . Voor u het voordeel dat u geen investering hoeft te doe, u profiteert van de investeringsaftrek en de fiscale aftrekbaarheid van de betaalde rente, daarnaast blijft uw liquiditeit onaangetast. Heeft u vragen of wilt u meer informatie?  Neem contact op